Kraamzorg

 

'Luister naar je innerlijke stem en je zult de juiste keuzes maken'


Lekker nestelen in jullie kraamweek, jullie prachtige baby leren kennen, wennen aan de nieuwe situatie als gezin en groeien in de rol als ouders. Je lekker laten verwennen, aansterken en helen van je lichaam en geest. Dat is wat ik jullie zo gun met liefde, warmte, rust en zachtheid.


Mijn kraamzorg richt zich op jullie als mens met veel oog voor de nieuwe situatie. Tijdens je zwangerschap komt er veel informatie op je af en moet je veel regelen. In duidelijke stappen leg ik mijn werkwijze uit en zal ik je alvast handige handvatten geven om alles goed te regelen omtrent je kraamzorg.


Ben je enthousiast geworden en wil je mij als kraamverzorgende? Dan kun je je inschrijven en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een telefonische afspraak zodat jullie al snel kunnen merken of jullie mij graag als kraamverzorgende willen hebben.Vervolgens plannen we een intake rond de 30e week van je zwangerschap bij jullie thuis.


Een intake is een ontmoeting waarin wij met elkaar bespreken wat de wensen en behoeften zijn, en hoeveel uren er geïndiceerd worden. Als er vragen zijn kan ik die beantwoorden en leg ik uit wat een kraamverzorgende in de kraamweek voor jullie kan betekenen. De verloskundige zal nauw verbonden zijn tijdens jullie kraamweek. Dit omdat zij verantwoordelijk blijft voor jullie gehele kraambed. Het contact met verloskundigen in Haarlem/Leiden en omgeving is fijn en mocht het nodig zijn zal ik ze in overleg met jullie contacten.
Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen en een prettige samenwerking.