Over mij

 

Leuke weetjes over mij
Van jongs af aan liep ik al te 'moederen' met oa babypoppen die uiteindelijk gebadderd en wel in een wieg werden gelegd. Ook sommige huisdieren moesten eraan geloven, wat mijn
ouders niet altijd ok vonden.

 

Vroeger wilde ik dolgraag verloskundige worden. Het hele geboorteproces heeft mijn interesse. Zowel als kraamverzorgende en als doula omdat het zoveel lagen kent en je voor ouders zoveel kunt betekenen. Het nieuwe leven verwelkomen en een zachte landing creëren is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.


Ik ben moeder van 3 prachtige mannen waarvan er nog 1 gezellig thuis woont in Hillegom. Moeder worden en moeder zijn is het allermooiste wat mij is overkomen. Dankbaar ben ik voor mijn reis met deze 3 waarin kracht, liefde, openheid en de vele inzichten mij als vrouw zijn nog rijker hebben gemaakt.


Je kunt mij wakker maken voor een bevalling (ook al is het midden in de nacht :))


Ik kan goed aanvoelen (empatisch), mij aanpassen aan een situatie, luister graag en houd ervan om gek te doen met een dosis humor.


Ik wordt erg ontspannen door lange pelgrimstochten te wandelen of gewoon een dagje naar zee met blote voeten in de branding, schelpen of andere aangespoelde schatten zoeken.


Liefde, veiligheid, vertrouwen, spiritualiteit, verbinding en gek doen zijn woorden die bij mij passen.


De naam van mijn bedrijf Anemoon / Anemona betekent overgave, zorgzaamheid en toewijding. Het staat voor een gevoelig warm persoon die altijd voor je klaarstaat of iemand die met een frisse wind binnen is komen waaien.

Mijn moeder kreeg van haar vader (mijn opa) een bosje anemonen toen ze nog in het kraambed lag en net bevallen was van een mooie baby Machteld.


The circle of life